Over ons

DORPSHUIS OP MOER

Dorpshuis Op Moer ligt in Moerkapelle aan het einde van de Raadhuisstraat met een gratis parkeerterrein voor de deur. Bordjes in het dorp wijzen u de weg. 

KLANTVRIENDELIJK

Ook voor rolstoelgebruikers en mindervalide gasten is Op Moer prima bereikbaar en te gebruiken. Er is een rolstoelopgang nabij de hoofdentree en in het gebouw zijn meerdere gehandicaptentoiletten aanwezig.

ONTMOETINGSPLAATS

Nagenoeg alle verenigingen en groeperingen uit Moerkapelle zijn bij ons te gast voor hun activiteiten. Als veelzijdige culturele en sportieve ontmoetingsplaats, letterlijk en figuurlijk midden in de Moerkapelse gemeenschap, is Op Moer niet meer weg te denken.

Onze zalen zijn uitermate geschikt voor de sportieve- culturele- en muzikale evenementen, vergaderingen, congressen en cursussen. Ook het vieren van jubilea, (verenigings)feesten, recepties en thema-avonden behoort tot de mogelijkheden.

Maak kennis met

Wilma - Over ons

Wilma Hertog

Mijn naam is Wilma en ik ben de beheerder van Op Moer. Ik ben er bijna elke dag en u kunt alles aan mij vragen. Wilt u iets reserveren of een feest geven? Dan moet u bij mij zijn!

Lia - Over ons

Lia van Dijk

Ik ben Lia en werk  een aantal avonden per week als horecamedewerkster in Op Moer en doe dat met veel plezier. Kom eens gezellig langs voor een hapje en een drankje.

Tineke - Over ons

Tineke van Weelde

Ik ben Tineke, ik werk 2 avonden per week in Op Moer als horecamedewerkster. Koffie of thee bij een vergadering of bijeenkomst, ik schenk het voor u in!

Naast Wilma, Lia en Tineke zijn er meerdere vrijwilligers die voor u klaar staan!

neem contact met ons op ▸

Scroll naar boven