Binnen Op Moer zijn verschillende verenigingen actief. Hieronder stelt een aantal zich aan u voor.

Christenvrouw Moerkapelle

Wij zijn een interkerkelijke vereniging, die de Bijbel als grondslag heeft. Het doel is verdieping in allerlei onderwerpen en ontmoeting met elkaar. Onze bijeenkomsten zijn afwisselend, inspirerend, bemoedigend en ontspannend.

Onze avonden worden gehouden in Dorpshuis “Op Moer”, Raadhuisstraat 40, Moerkapelle. Deze avonden worden één keer in de maand gehouden, meestal op de laatste woensdag van de maand. De avonden beginnen om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat de koffie en de thee klaar.

Het jaarprogramma staat op onze website: www.christenvrouwmoerkapelle.nl

Welzijn Zuidplas

Welzijn Zuidplas is een brede welzijnsorganisatie en streeft naar een inclusieve samenleving met een sterke sociale cohesie, waarin elke inwoner zijn talent kan ontwikkelen, naar vermogen meedraait in de maatschappij en bereid is iets voor een ander te betekenen.

Wil je een activiteit doen? Wil je iets leren? Wil je helpen of kunnen we je helpen? Bij Welzijn Zuidplas kan iedereen terecht. Neem gerust een kijkje op www.welzijnzuidplas.nl voor het hele aanbod.

Contact: 0180-310050 (ma t/m do, 9.00-13.00 uur) of info@welzijnzuidplas.nl

Vrouwen van Nu

Een actieve vereniging voor vrouwen bij wie de ontmoeting centraal staat. Elke derde woensdagavond van de maand organiseert de afdeling Moerkapelle-Zevenhuizen in het Dorpshuis Op Moer een gezellige avond voor haar leden. Er staan ook voor volgend jaar weer interessante onderwerpen op het programma.

Wij hopen ook u te mogen verwelkomen. Aanmelden kan bij Anneke Schep: annekeschep@live.nl.

Wilt u meer weten over de vereniging Vrouwen van Nu, kijk dan op onze website, vrouwenvannu.nl/moerkapelle.

Peuteropvang en buitenschoolse opvang Het Ganzennest

Veel variatie in activiteiten en alles afgestemd op de leeftijd van uw kind. Dát is Het Ganzennest, gevestigd in Dorpshuis Op Moer. Kinderen van 2 tot 13 jaar zijn bij ons van harte welkom. Spelen en voorbereiden op de basisschool bij onze peuteropvang of na school sportief aan de slag op onze buitenschoolse opvang. Een belevenis voor ieder kind!

Kijk op www.ijsselkids.nl

Stichting Hospice Elim

Stichting Hospice Elim maakt gebruik van ruimtes in Op Moer voor scholing van vrijwilligers en vergaderingen. Iedereen die terminale zorg nodig heeft is van harte welkom, onafhankelijk van afkomst of achtergrond.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.hospice-elim.nl

MG Car Club Holland – Regio West

MG Car Club Holland is een club van MG-eigenaren en liefhebbers van alle typen MG’s. De club biedt haar leden een breed scala aan activiteiten en (technische) informatie. MG Car Club Holland kent een gezellig en actief verenigingsleven. Sinds 2008 is het gezellige “clubhuis” van Regio West “Op Moer”. 

Voor meer informatie, bekijk onze website: https://mgcarclub.nl/de-regios/west

OBS Keijzerschool

Obs Keijzerschool is de openbare basisschool van Moerkapelle. Op maandag en donderdag worden in Dorpshuis Op Moer de gymlessen van onze groepen 3 t/m 8 gegeven door een vakleerkracht gym.

Meer informatie over onze school kunt u vinden op www.keijzerschool.nl.

Op Moer: sprankelend middelpunt van een vitale dorpsgemeenschap

neem contact met ons op ››
Scroll naar boven